Pelúzio, Joênes Mucci, Universidade Federal do Tocantins, Programa de Pós-graduação em Produção Vegetal. Rua Badejós, S/N Zona Rural. CEP 77402-970 - Gurupi, TO – Brasil., Brazil
-
Vol 4, No 2 (2017): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE, ABR/JUN, 2017 - Agrarian sciences
Correlação entre diversidades genéticas em genótipos de milho, obtidas em diferentes combinações de ambientes
Abstract PDF (PORTUGUESE) -
Vol 5, No 3 (2018): Journal of bioenergy and food science - Agrarian sciences
Agronomic characteristics of soybean cultivated in the central region of Tocantins at different sowing times
Abstract PDF (PORTUGUESE)
J. Bioen. Food Sci., Macapá, AP, Brazil. eISSN 2359-2710
The journal is licensed with Creative Commons Atribuição-NãoComercial-CompartilhaIgual 4.0 Internacional
Address for correspondence
jbfs@ifap.edu.br | suporte.jbfs@ifap.edu.br