Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Journal of bioenergy and food science
Actual
Archivos
Avisos
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Cabecera editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Buscar
Registrarse
Entrar
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 3 Núm. 1: Journal of Bioenergy and food science, jan/mar, 2016
Vol. 3 Núm. 1: Journal of Bioenergy and food science, jan/mar, 2016
DOI:
https://doi.org/10.18067/jbfs.v3i1
Publicado:
2016-03-28
Food Science and Technology
Lactobacillus acidophilus antagonistic action against pathogenic strains inoculated in the fermented milk / Ação antagonista de Lactobacillus acidophilus frente a estirpes patogênicas inoculadas em leite fermentado
Neila Mello Cortez, Maria Carmela Kasnowski Holanda Duarte, Nayara Caldas de Macedo, Marco Antonio Sloboda Cortez, Robson Maia Franco
PDF (portugués (Brasil))
Physicochemical characteristics of commercial umbu pulp (Spondias tuberosa Arruda Câmara): concentration effect / Características físico-químicas da polpa de umbu (Spondias tuberosa Arruda Camara) comercial: Efeito da concentração
Jaqueline Santos Bastos, Ernesto Acosta Martinez, Silvia Maria Almeida de Souza
PDF (portugués (Brasil))
The importance of monitoring the identity and quality standards in fruit pulp industry / Importância da monitoração dos padrões de identidade e qualidade na indústria de polpa de fruta
Carlos Eduardo de Farias Silva, Edna Marinho de Oliveira Moura, Francine Pimentel de Andrade, Georgia Nayane Silva Belo Gois, Izabelle Caroline Caetano da Silva, Livia Manuela Oliveira da Silva, José Edmundo Accioly de Souza, Ana Karla de Souza Abud
PDF (portugués (Brasil))
Development and characterization of collagen films with added essential oil of clove india / Desenvolvimento e caracterização de filmes de colágeno com adição de óleo essencial de cravo-da-índia
Ailim Yuki Nakashima, Raquel Costa Chevalier, William Renzo Cortez-Vega
PDF (portugués (Brasil))
Agrarian sciences
Genetics parameters and association of NUE methods in maize under different nitrogen levels / Parâmetros genéticos e associação de metodologias de EUN no milho sob diferentes doses de nitrogênio
Edmar Vinícius de Carvalho, Flávio Sérgio Afférri, Joênes Mucci Peluzio, Eliane Aparecida Rotili, Michel Antônio Dotto, Lucas Alves de Faria
PDF (portugués (Brasil))
Phosphorus use efficiency of soybean cultivars in Cerrado conditions of Tocantins, Brazil / Eficiência do uso de fósforo de cultivares de soja em condições de cerrado tocantinense
Gustavo André Colombo, Joenes Mucci Pelúzio, Luiz Paulo Miranda Pires, Douglas José Daronch, Gilberto Coutinho Machado Filho
PDF (inglés)
Review
Techniques of forest restoration in restingas / Técnicas de restauração florestal em restingas
Liliane Garcia da Silva Morais Rodrigues, Fernando Morais Rodrigues, Sérgio Luis Melo Viroli
PDF (portugués (Brasil))
Case study
Mucajá of Curiaú: a report on your flavor in the formation of an identity economy
Fabrícia Luane da Silva Santos, Ricardo Soares Nogueira, Soraia Campos Carvalho, Wanne de Araújo Rodrigues
PDF (portugués (Brasil))
Desarrollado por
Open Journal Systems