Ir para o conteúdo principal
Ir para o menu de navegação principal
Ir para o rodapé
Open Menu
Journal of Bioenergy and Food Science
Atual
Acervo
Notícias
Sobre
Sobre a Revista
Submissão
Equipe Editorial
Declaração de Privacidade
Contato
Buscar
Registrar-se
Acesso
Início
/
Acervo
/
v. 7 n. 2 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE
v. 7 n. 2 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE
DOI:
https://doi.org/10.18067/jbfs.v7i2
Publicado:
2020-03-31
Biotecnologia e biodiversidade
Study of the superficial distribution of microorganisms in kefir biofilms prepared with Cupuaçu juice
Matheus Antonio Nery Ferraro, Erveton Pinheiro Pinto, Robert Saraiva Matos
e2732019JBFS
PDF (inglês)
Química
Izothiazolone based biocides: efficiency evaluation on Staphylococcus warneri isolated from e-coat process rinse water
Daniel Ramos Oliveira Sutti, Leo Kunigk, Cynthia Jurkiewics
e2782019JBFS
PDF (inglês)
Ciência de Alimentos
Nutritional composition and total phenolic compounds content of pequi pulp (Caryocar brasiliense Cambess.)
Nara Rúbia Rodrigues Nascimento-Silva, Nathalia Silva Rodrigues Mendes, Flávio Alves Silva
e2812019JBFS
PDF (PORTUGUESE) (inglês)
Physico-chemical characteristics of some Indian and Yemeni Honey
Mohammed Ali Saeed, M. Jayashankar
e2832019JBFS
PDF (inglês)
Desenvolvido por
Open Journal Systems