v. 3, n. 3

Journal of Bioenergy and food science, jul/set, 2016

DOI: http://dx.doi.org/10.18067/jbfs.v3i3

Sumário

Ciência de Alimentos

Natural radioactivity levels in some vegetables and fruits commonly used in Najaf Governorate, Iraq. PDF (English)
  113-123
Effect of gama irradiation (Co60) in the control of Enterococci spp. and Escherichia coli in chilled chicken (Gallus gallus) heart PDF (English)
  124-129
Utilização de revestimento comestível à base de quitosana para aumentar a vida útil de melão minimamente processado PDF
  130-138
Good handling practices of fresh shrimp sold in street fairs of Belém, PA, Brazil PDF
  139-148
Influência da adição de taninos elágicos na qualidade de vinhos merlot da região da Campanha PDF
  149-160
Evaluation sensory of canned matrinxã (Brycon amazonicus) in vegetable oil PDF
  161-169

Ciências agrárias

Adubação NPK e irrigação do girassol cultivado em Neossolo: variáveis de floração PDF (PORTUGUÊS (BRASIL)) (English)
  170-177

Revisão Bibliográfica

Amendoim (Arachis sp.) como fonte na matriz bioenergética no cenário brasileiro PDF
  178-190