Sumário
Ciência de Alimentos
Natural radioactivity levels in some vegetables and fruits commonly used in Najaf Governorate, Iraq. | PDF (English) | |
113-123 |
Effect of gama irradiation (Co60) in the control of Enterococci spp. and Escherichia coli in chilled chicken (Gallus gallus) heart | PDF (English) | |
124-129 |
Utilização de revestimento comestível à base de quitosana para aumentar a vida útil de melão minimamente processado | ||
130-138 |
Good handling practices of fresh shrimp sold in street fairs of Belém, PA, Brazil | ||
139-148 |
Influência da adição de taninos elágicos na qualidade de vinhos merlot da região da Campanha | ||
149-160 |
Evaluation sensory of canned matrinxã (Brycon amazonicus) in vegetable oil | ||
161-169 |
Ciências agrárias
Adubação NPK e irrigação do girassol cultivado em Neossolo: variáveis de floração | PDF (PORTUGUÊS (BRASIL)) (English) | |
170-177 |
Revisão Bibliográfica
Amendoim (Arachis sp.) como fonte na matriz bioenergética no cenário brasileiro | ||
178-190 |